Desre noi

Echipa Sanatate cu Ozon

Vă întrebați de ce „OZON” ? Simplu: ”la baza oricărei afecțiuni stă o proastă oxigenare celulară” (Otto Warburg, Premiul Nobel pentru Medicină , 1931). Cine ar putea combate hipoxia , mai bine decât ozonul, fară efecte secundare, fără alergii, într-un mod absolut natural? Nimeni. Nu am întâlnit un medicament mai complet și mai complex decât ozonul, cu soluții imediate la o paletă extrem de largă de afecțiuni, având infime contraindicații.

Misiunea noastra

Din momentul în care am descoperit ozonul și am văzut efectele lui asupra sănătății , a luat naștere în mod firesc, ”SĂNĂTATE CU OZON” , primul cabinet de ozonoterapie din Galați, care folosește toate căile de administrare ale ozonului medicinal (produs de un generator creat după patentul lui Nicolas Tesla) și care se adresează oricărui tip de pacient, indiferent de vârstă.

De multe ori, m-am întrebat de ce un tratament destinat unei anumite afecțiuni nu are același efect la toți pacienții și de ce o anumită afecțiune se poate manifesta diferit de la un pacient la altul. Este știut, încă de pe vremea lui Hippocrate , că ”nu există boli, există pacienți”, dar nimeni nu a explicat de ce se întâmplă acest lucru. Fiind un medic cu experiență în domeniul urgențelor medico-chirurgicale, dând piept cu moartea de multe ori, am studiat mult acest aspect al terapiilor, alopate dar și alternative.

Răspunsul a început să se contureze în urmă cu aproximativ 15 ani, citind cartea renumitului profesor dr Dumitru Constantin – Dulcan, ”Inteligența materiei” , când am înțeles că toata materia , vie sau nu, este generatoare de energie, de diferite frecvențe. Acolo am întâlnit ideea că energia medicamentului (care poate fi măsurată cu ajutorul sistemelor actuale) trebuie să fie compatibilă cu energia pacientului. Studiul Medicinei Tradiționale Chineze a întărit acest deziderat. Energia ozonului (oxigen cu trei atomi în moleculă) este compatibilă cu aproape toate energiile ce definesc starea de sănătate, din punct de vedere medical.

Mergând la diverse manifestări științifice internaționale, am constatat că , de la vest până în Extremul Orient, medicina este alta decât cea învățată în România: se pune accentul pe pacient și pe stilul acestuia de viață și, un lucru important, se folosesc toate terapiile alernative dar și alopate , pentru creșterea stării de sănătate și a calității vieții. Atunci am înțeles că MEDICINA INTEGRATIVĂ are răspunsuri și soluții la multe întrebări. Așa s-a născut CLINICA DE MEDICINĂ INTEGRATIVĂ ”SĂNĂTATE CU OZON”.

Putem fi contactați prin

contact@sanatatecuozon.ro

 0751.372.663

Adresa cabinet: Str. Domneasca nr. 118, Galati

Program de lucru

Luni: 12:00-19:00

Marti: 12:00-19:00

Miercuri:09:00-14:00

Joi:12:00-19:00

Vineri:09:00-14:00

Sambata - Duminica si sarbatori legale: Inchis